Peltikaton huolto Tampereella

Miksi peltikaton säännöllinen huolto on tärkeää?

Katto suojaa kotiamme sääolosuhteilta ja vuodenaikojen vaihteluilta. Erityisesti peltikatto on suosittu valinta sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden vuoksi. Säännöllinen huolto varmistaa, että katto säilyttää nämä ominaisuudet ja suojaa kotiasi vuosikymmeniä. Huoltoon kuuluu muun muassa saumojen tarkastus, ruostevaurioiden ennaltaehkäisy ja sammalkasvuston torjunta.

Peltikaton kunnon ylläpitäminen on myös taloudellisesti järkevää. Huoltamalla kattoa säännöllisesti voidaan välttää suuret korjauskustannukset, jotka syntyvät, jos katto pääsee huonoon kuntoon. Lisäksi hyvin huollettu katto säilyttää paremmin arvonsa ja pidentää rakennuksen käyttöikää.

Katon tarkastus ja puhdistus

Katon tarkastus on ensimmäinen askel huoltotoimenpiteissä. Me Rooffixilla suoritamme kattotarkastuksen, jossa käymme läpi katon kunnon kokonaisvaltaisesti. Tarkastuksessa kiinnitämme huomiota mahdollisiin vaurioihin, kuten ruostevaurioihin tai irronneisiin kiinnikkeisiin, jotka voivat vaikuttaa katon kestävyyteen ja tiiveyteen.

Puhdistus on myös olennainen osa huoltoa. Keväällä ja syksyllä suoritettava rännien puhdistus varmistaa sadeveden oikeanlaisen poistumisen katolta, mikä estää veden kertymisen ja mahdolliset vahingot rakenteille. Puhdistamme rännit huolellisesti, jotta katto pysyy toimivana ja turvallisena.

Sammalkasvuston torjunta

Sammalkasvusto ei ole pelkästään esteettinen haitta, vaan se voi myös vahingoittaa peltikaton pintaa ja lyhentää sen käyttöikää. Käytämme sammaleentorjunta-aineita, jotka estävät sammaleen kasvua ja pitävät katon puhtaana ja hyväkuntoisena. Tämä on tärkeä osa katon ylläpitoa, sillä sammal voi pidättää kosteutta ja edistää ruostumista.

Me Rooffixilla suoritamme sammaleen poiston ammattitaidolla ja varmistamme, että katto on suojattu tulevaisuutta varten. Sammalkasvuston säännöllinen torjunta on investointi katon pitkäikäisyyteen.

Katon pinnoitus ja maalaus

Katon pinnoitus on tehokas tapa pidentää peltikaton elinkaarta. Pinnoitus antaa kuluneelle katolle uuden suojaavan kerroksen, joka suojaa sitä sään aiheuttamilta rasituksilta. Peltikatoille suoritamme maalauksen, joka on yleisin ja tehokkain pinnoitusmenetelmä. Maalaus ei ainoastaan paranna katon ulkonäköä, vaan myös suojaa sitä ruosteelta ja muilta vaurioilta.

Me Rooffixilla huolehdimme siitä, että katon maalaus tehdään huolellisesti ja laadukkailla materiaaleilla. Näin varmistamme, että katto kestää aikaa ja säilyttää toimivuutensa ja ulkonäkönsä vuosien varrella.

Alkukartoitus ja asiantunteva palvelu

Kun katto kaipaa huoltoa, on tärkeää kääntyä ammattilaisten puoleen. Tarjoamme ilmaisen kartoituksen, jossa arvioimme katon kunnon ja tarvittavat huoltotoimenpiteet. Asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään siitä, mitä katollesi kannattaa tehdä, jotta se palvelisi sinua mahdollisimman pitkään.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota Pirkanmaan alueella kattopalveluita, jotka perustuvat vankkaan ammattitaitoon ja asiakaslähtöiseen palveluun. Ota yhteyttä meihin Rooffixilla, niin huolehdimme kattosi kunnosta ympäri vuoden.

 

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä