Peltikaton pesu ja puhdistus – Tampere

Peltikaton huollon merkitys

Peltikatto on kestävä ja pitkäikäinen kattomateriaali, mutta säännöllinen huolto on avainasemassa sen elinkaaren pidentämiseksi. Peltikaton säännöllinen pesu ja puhdistus eivät ainoastaan paranna katon ulkonäköä, vaan ne myös ehkäisevät ruosteen ja muiden vaurioiden syntymistä. Me Rooffixilla ymmärrämme paikalliset sääolosuhteet ja niiden vaikutukset kattoihin, ja olemme erikoistuneet juuri näiden haasteiden ratkaisemiseen.

Katto on altis monenlaisille epäpuhtauksille, kuten lehdille, oksille, siitepölylle ja ilmansaasteille. Lisäksi sammal ja muut kasvustot voivat juurtua peltikaton pintaan, mikäli niitä ei säännöllisesti poisteta. Meidän tehtävämme on varmistaa, että kattosi pysyy puhtaana ja toimivana kaikkina vuodenaikoina.

Peltikaton puhdistusprosessi

Peltikaton puhdistaminen alkaa katon kunnon perusteellisella tarkastuksella. Tämä auttaa meitä tunnistamaan mahdolliset ongelma-alueet ja suunnittelemaan puhdistuksen niin, että katto saadaan puhdistettua tehokkaasti ja turvallisesti. Puhdistusprosessi sisältää lian, roskien ja kasvustojen poiston katon pinnalta. Käytämme työssämme aina katon materiaalille sopivia menetelmiä ja puhdistusaineita, kuten sammaleentorjunta-ainetta, joka estää sammaleen uudelleenkasvun ilman vahingollisia kemikaaleja.

Puhdistuksen jälkeen suoritamme tarvittaessa katon pinnoituksen, joka antaa lisäsuojaa ja pidentää katon käyttöikää. Pinnoitusprosessissa käytämme laadukkaita maaleja, jotka on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Pinnoitus ei ainoastaan suojaa kattoa, vaan myös parantaa sen ulkonäköä ja voi jopa nostaa kiinteistön arvoa.

Rännien merkitys katon kunnossapidossa

Rännit ovat olennainen osa katon toimivuutta, sillä ne ohjaavat sadeveden pois katolta ja rakennuksen perustuksista. Rännien säännöllinen puhdistus on tärkeää, sillä tukkeutuneet rännit voivat aiheuttaa veden pääsyn rakenteisiin ja jopa katon vaurioitumisen. Me Rooffixilla suosittelemme rännien puhdistusta vähintään kerran vuodessa, mieluiten keväällä ja syksyllä, jotta varmistetaan niiden moitteeton toiminta.

Rännien huolto on osa kattopalveluitamme, ja se sisältää roskien, lehtien ja muun lian poiston ränneistä. Huolellinen rännien puhdistus ehkäisee veden kertymistä ja suojaa kattoa sekä rakennusta kosteusvaurioilta. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että rännit toimivat tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa sääolosuhteissa.

Milloin on aika peltikaton puhdistukselle?

Peltikaton puhdistustarve voi vaihdella sijainnin, ympäristön ja katon iän mukaan. Yleisesti ottaen, jos huomaat katon pinnalla kasvustoa, likaa tai ruostetta, on aika harkita puhdistusta. Myös, jos katto ei ole saanut huoltoa useaan vuoteen, suosittelemme ammattilaisten tekemää tarkastusta ja puhdistusta. Me Rooffixilla aloitamme ilmaisella tilannekartoituksella, jossa arvioimme katon kunnon ja annamme jatkosuosituksia sen huoltoon.

Peltikaton puhdistus on sijoitus kiinteistösi arvoon ja turvallisuuteen. Säännöllinen huolto pidentää katon elinkaarta ja varmistaa, että se suojaa kotiasi kaikissa olosuhteissa. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa juuri sinun kattosi huollossa.

Rooffixin ammattitaitoinen palvelu

Valitsemalla Rooffixin kattosi huoltoon saat käyttöösi ammattitaitoisen tiimin, joka tuntee peltikattojen erityispiirteet ja parhaat huoltokäytännöt. Meidän asiantuntemuksemme ja kokemuksemme takaavat, että saat laadukasta palvelua ja parhaat mahdolliset tulokset.

Olemme ylpeitä työmme laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Kattosi huolto on meille tärkeä tehtävä, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin varmistamme, että kattosi on puhdas, turvallinen ja kestävä vuodesta toiseen.

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä