Rooffix: Peltikattojen huolto ammattitaidolla

Peltikaton huollon tärkeys

Peltikaton huolto on olennainen osa rakennuksen ylläpitoa. Säännöllinen huolto pidentää katon käyttöikää ja varmistaa sen toimivuuden. Peltikatto altistuu jatkuvasti sääolosuhteille, kuten sateelle, lumelle ja auringonpaisteelle, jotka voivat kuluttaa sen pintaa. Ilman asianmukaista huoltoa peltikatto voi alkaa ruostua ja menettää suojaavat ominaisuutensa.

Me Rooffixillä tarjoamme kattavaa peltikaton huoltopalveluja Pirkanmaan alueella. Huolehdimme siitä, että kattosi pysyy hyvässä kunnossa ympäri vuoden. Säännöllinen huolto sisältää muun muassa katon pesun, maalauksen ja kuntotarkastuksen, jotka kaikki ovat tärkeitä toimenpiteitä katon elinkaaren pidentämiseksi.

Peltikaton pesu ja puhdistus

Peltikaton pesu on ensimmäinen askel kohti hyvin hoidettua kattoa. Pesu poistaa katolta lian, roskat ja muut epäpuhtaudet, jotka voivat ajan myötä vahingoittaa kattopintaa. Peltikaton pesu tulisi suorittaa vähintään kerran vuodessa, mieluiten keväällä ja syksyllä.

Pesussa käytämme erityisiä peltikaton pesuaineita, jotka ovat tehokkaita mutta hellävaraisia. Jos katolla on ruostetta, se hiotaan pois ennen pesua, jotta uusi maalikerros tarttuu paremmin.

Peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus on tärkeä huoltotoimenpide, joka suojaa kattoa ruostumiselta ja pidentää sen elinkaarta. Maalaus antaa katolle uuden ja raikkaan ilmeen, parantaen samalla koko rakennuksen ulkonäköä. Maalaus tulisi suorittaa vähintään noin 20 vuoden välein tai silloin, kun maalipinta alkaa kulua.

Me Rooffixillä käytämme korkealaatuisia maaleja, jotka on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Maalaus suoritetaan kahdessa vaiheessa: ensin ruostekohdat hiotaan ja pohjamaalataan, ja sen jälkeen koko katto maalataan korkeapaineruiskulla. Tämä varmistaa tasaisen ja kestävän lopputuloksen.

Kuntotarkastus

Kuntotarkastus on olennainen osa peltikaton huoltoa. Tarkastuksessa arvioidaan katon kunto ja tunnistetaan mahdolliset ongelmakohdat, kuten ruostevauriot tai vuotokohdat. Kuntotarkastus tulisi suorittaa säännöllisesti, jotta mahdolliset ongelmat voidaan korjata ajoissa.

Rooffix tarjoaa perusteellisia kuntotarkastuksia, joissa käymme läpi koko katon pinnan ja tarkistamme sen kunnon. Havaitsemme riskit, jotka saattavat jäädä huomaamatta, ja annamme suosituksia tarvittavista toimenpiteistä. Näin varmistamme, että kattosi pysyy hyvässä kunnossa ja kestää pitkään.

Rännien puhdistus

Rännien puhdistus on tärkeä osa peltikaton huoltoa. Tukkeutuneet rännit voivat aiheuttaa veden kertymistä katolle, mikä voi johtaa vuotoihin ja ruostevaurioihin. Rännien puhdistus tulisi suorittaa keväällä ja syksyllä, kuitenkin vähintään kerran vuodessa.

Me Rooffixillä huolehdimme rännien puhdistuksesta osana kattavaa huoltopalveluamme. Puhdistamme rännit ja tarkistamme niiden kunnon, jotta vesi pääsee virtaamaan vapaasti. Näin ehkäisemme mahdolliset ongelmat ja varmistamme, että kattosi pysyy hyvässä kunnossa.

Yhteenveto

Peltikaton huolto on tärkeä osa rakennuksen ylläpitoa, ja se tulisi suorittaa säännöllisesti. Me Rooffixillä tarjoamme kattavaa peltikaton huoltopalvelua, joka sisältää pesun, maalauksen, kuntotarkastuksen, rännien puhdistuksen. Näin varmistamme, että kattosi pysyy hyvässä kunnossa ja kestää pitkään.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä ilmainen kartoitus. Kerromme mielellämme, mitä katolle kannattaa tehdä ja miten voimme auttaa sinua pitämään kattosi hyvässä kunnossa ympäri vuoden.

 

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä

Aiheeseen liittyvät artikkelit