Rooffix: Peltikattojen huolto Tampereella

Peltikaton säännöllisen huollon tärkeys

Peltikatto on suosittu kattomateriaali Suomessa, erityisesti Suomessa, jossa sääolosuhteet voivat vaihdella rajusti vuodenajasta riippuen. Peltikaton huolto on tärkeää, jotta katto säilyy hyvässä kunnossa ja suojaa kotiasi vuodesta toiseen. Me Rooffixilla ymmärrämme tämän ja tarjoamme asiantuntevaa palvelua kattosi huoltoon liittyen.

Peltikaton säännöllinen huolto pidentää sen käyttöikää ja ehkäisee mahdollisia vaurioita. Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä peltikaton huolto pitää sisällään ja miten voimme auttaa sinua pitämään kattosi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Peltikaton tarkastus ja huolto

Peltikaton kunnon säännöllinen tarkastus on avainasemassa, kun halutaan varmistaa katon pitkäikäisyys. Tarkastuksessa kiinnitämme huomiota muun muassa ruostevaurioihin, kiinnitysten kuntoon ja mahdollisiin muodonmuutoksiin. Mikäli huomaamme katon kunnon vaativan huomiota, ryhdymme toimenpiteisiin välittömästi.

Huoltotoimenpiteisiin kuuluu muun muassa saumojen tiivistäminen, ruostevaurioiden korjaus ja sammalentorjunta-aineen käyttö. Sammal ja muut kasvustot voivat vahingoittaa peltikattoa, joten niiden poistaminen on tärkeää. Sammalkasvuston poisto ja sammalentorjunta-aineen käyttö ovat osa huoltopalveluitamme.

Rännien puhdistus

Sadevesijärjestelmän toimivuus on olennainen osa katon kunnon ylläpitoa. Rännien puhdistus tulisi suorittaa säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa, mutta suosittelemme puhdistusta sekä keväällä että syksyllä. Tämä estää sadevesijärjestelmän tukkeutumisen ja veden mahdollisen pääsyn rakenteisiin, mikä voi aiheuttaa vahinkoa.

Me huolehdimme rännien puhdistuksesta ammattitaidolla, varmistaen että sadevesi pääsee valumaan esteettömästi pois katolta. Puhdistamme rännit lehdistä, oksista ja muusta liasta, joka voi kerääntyä ja aiheuttaa tukoksia.

Katon pinnoitus ja maalaus

Katon pinnoitus on tehokas tapa pidentää peltikaton elinkaarta. Pinnoitus antaa kuluneelle katolle uuden suojaavan kerroksen, joka suojaa sitä sään aiheuttamilta rasituksilta. Peltikatoille suoritamme maalausta, joka on yleisin pinnoitusmenetelmä.

Katon maalaus ei ainoastaan paranna katon ulkonäköä, vaan myös suojaa sitä korroosiolta ja UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta. Käytämme laadukkaita maaleja ja pinnoitemateriaaleja, jotka takaavat parhaan mahdollisen suojan ja kestävyyden kattosi tarpeisiin.

Alkukartoitus ja asiantunteva palvelu

Jos et ole varma kattosi kunnosta tai huollon tarpeesta, ota meihin yhteyttä ilmaisen kartoituksen merkeissä. Asiantuntijamme tarkastavat kattosi ja antavat suosituksia sen huoltoon liittyen. Meillä on vuosien kokemus kattotöistä Pirkanmaan alueella, ja tunnemme alueen sääolosuhteet.

Palvelemme asiakkaitamme Tampereella sekä lähialueilla, kuten Kangasalassa, Lempäälässä, Nokialla ja Ylöjärvellä. Olemme 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, ja meille on tärkeää tarjota laadukasta palvelua ja varmaa otetta kaikissa kattotöissä.

Yhteenveto

Peltikaton huolto on tärkeä investointi kotisi suojaamiseksi. Säännöllinen huolto ja ammattilaisten tekemät tarkastukset varmistavat, että kattosi pysyy hyvässä kunnossa vuodesta toiseen. Me Rooffixilla olemme täällä auttamassa sinua kaikissa kattosi huoltoon liittyvissä tarpeissa.

Ota yhteyttä jo tänään, niin varmistamme yhdessä, että kattosi on valmis kohtaamaan Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Luota ammattilaisiin – luota meihin.

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä