Tiilikaton huolto – Säästä rahaa ja lisää käyttövuosia

Tiilikaton säännöllisen tarkastelun merkitys

Tiilikatto on tunnettu kestävyydestään ja vahvuudestaan, ja nämä arvokkaat ominaisuudet säilyvät parhaiten, kun kattoa tarkkaillaan säännöllisesti. Me Roofixilla ymmärrämme, että tiilikaton ylläpito on sijoitus kiinteistösi arvoon ja asumismukavuuteen.

Kun suoritamme tarkastusvierailun, tarkastelemme tiilien kuntoa, saumojen tiiveyttä ja mahdollisia vaurioita, varmistaen näin katon tiiveyden ja kestävyyden Suomen vaihtelevissa sääoloissa. Huolellinen tarkastus ja huolto voivat estää suurempien korjaustöiden tarpeen ja tuoda säästöjä pitkällä tähtäimellä.

Tiilikaton huollon keskeiset toimenpiteet

Tiilikaton huoltoon sisältyy monia toimenpiteitä, jotka takaavat katon pitkäiän ja toimivuuden. Me Roofixilla suoritamme tiilien vaihtoa, räystäskourujen puhdistusta, sammalentorjunta-aineen levitystä, pesua ja pinnoitusta sekä muita huoltotoimia. Tarkastamme myös katon läpivientien tiiveyden.

On tärkeää ymmärtää, että tiilikaton puhdistaminen painepesurilla ilman jatkotoimenpiteitä voi aiheuttaa vahinkoa. Painepesu voi kuluttaa tiilien pintaa ja saumoja, mikä voi johtaa kosteusvaurioihin. Siksi suosittelemme aina pinnoitusta painepesun jälkeen, joka suojaa tiilikattoa ja pidentää sen käyttöikää.

Pinnoitus – Tiilikaton suojan ja pitkäikäisyyden varmistaja

Pinnoitus on olennainen osa tiilikaton huoltoa. Se suojaa tiiliä säärasituksilta, kuten sateelta, lumikuormilta ja UV-säteilyltä. Pinnoite muodostaa tiilien pintaan suojakerroksen, joka estää veden imeytymisen ja likaantumisen, pidentäen näin katon käyttöikää ja parantaen sen ulkonäköä.

Me Roofixilla käytämme laadukkaita pinnoitusaineita, jotka on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteissa. Pinnoituksen lisäksi voimme maalata katon toiveidesi mukaisella sävyllä, mikä uudistaa katon ulkoasua. Pinnoitus tai maalaus on kustannustehokas tapa pidentää katon elinikää ja välttää kalliit kattoremontit.

Ennaltaehkäisy ja jatkuva huolto – Tiilikaton pitkän iän salaisuus

Ennaltaehkäisevä huolto on avainasemassa tiilikaton eliniän maksimoimisessa. Säännölliset tarkastukset ja pienet korjaukset voivat estää suurempien vaurioiden syntymisen. Me Roofixilla tarjoamme tarkastuskäyntejä, joilla voimme tunnistaa ja korjata mahdolliset ongelmat ajoissa.

Meidän asiantuntijamme suosittelevat tiilikaton tarkastusta vähintään kerran vuodessa. Tarkastus on hyvä yhdistää esimerkiksi räystäskourujen puhdistukseen, joka tulisi tehdä keväällä ja syksyllä, mutta vähintään kerran vuodessa. Jatkuva huolto on taloudellisesti viisasta, sillä se pienentää suurempien korjaustöiden tarvetta.

Rooffix – Tiilikaton huollon luotettava kumppani

Etsiessäsi luotettavaa kumppania tiilikaton huoltoon, me Roofix olemme luotettava valinta. Meillä on vuosien kokemus tiilikattojen huollosta ja korjauksista, ja toimimme aina asiakkaan parhaaksi. Tarjoamme ilmaisen tarkastuskäynnin, jossa kerromme suositeltavat toimenpiteet katollesi.

Ota yhteyttä meihin Roofixilla, niin varmistat, että tiilikattosi huolto on ammattilaisten käsissä. Me pidämme huolta kattosi kunnosta, jotta voit nauttia huolettomasta asumisesta vuodesta toiseen.

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä