Tiilikaton huolto Tampereella – Ammattilaisen ottein

Tiilikaton säännöllinen huolto pitää katon kunnossa

Tiilikatto on kestävä ja pitkäikäinen kattomateriaali, mutta sekin vaatii säännöllistä huoltoa pysyäkseen hyvässä kunnossa. Me Rooffixilla ymmärrämme Pirkanmaan alueen tiilikattojen erityistarpeet ja tarjoamme asiantuntevaa huoltoa, joka pidentää kattosi ikää ja parantaa sen ulkonäköä.

Meidän palveluihimme kuuluu muun muassa tiilikattojen puhdistus, jossa poistamme roskat, sammaleet ja muut epäpuhtaudet, jotka voivat ajan myötä vahingoittaa kattoa. Käytämme sammalentorjunta-aineita, jotka estävät sammaleen kasvun tehokkaasti ilman haitallisia kemikaaleja.

Katon kunnon tarkastus ja huolto

Kun otat meihin yhteyttä, tarjoamme ilmaisen kartoituksen, jossa arvioimme kattosi kunnon ja kerromme, mitä huoltotoimenpiteitä suosittelemme. Tämä voi sisältää esimerkiksi rikkinäisten tai puuttuvien tiilien vaihdon, saumojen tarkistuksen ja korjauksen sekä tarvittaessa katon pinnoituksen.

Katon pinnoitus on erinomainen tapa suojata kattoa ja pidentää sen käyttöikää. Me Rooffixilla suoritamme katon maalaamisen, joka on yleisin ja tehokkain tapa pinnoittaa tiilikatto. Tämä menetelmä antaa kattosi pinnalle uuden suojan sään vaikutuksia vastaan.

Rännien puhdistus osana katon huoltoa

Rännien puhdistus on tärkeä osa katon ylläpitoa, sillä tukkeutuneet rännit voivat aiheuttaa veden valumista rakenteisiin ja siten vahingoittaa kattoa. Suosittelemme rännien puhdistusta vähintään kerran vuodessa, mieluiten keväällä ja syksyllä, jotta katto pysyy toimivana ja turvallisena.

Me Rooffixilla huolehdimme rännien puhdistuksesta ammattitaidolla, varmistaen, että vesi pääsee valumaan esteettä pois katolta ja rakennuksen perustuksista.

Laadukasta palvelua Pirkanmaan alueella

Rooffix on 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, joka palvelee asiakkaita Tampereella ja sen ympäristökunnissa, kuten Kangasalassa, Lempäälässä, Nokialla ja Ylöjärvellä. Olemme erikoistuneet tiilikattojen ja peltikattojen huoltoihin, ja toimimme aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Emme tee kattoremontteja emmekä tarjoa rahoitusvaihtoehtoja, mutta voimme taata, että saat meiltä parasta mahdollista palvelua kattosi huoltoon ja ylläpitoon liittyen. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoitus – me Rooffixilla olemme valmiita auttamaan!

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä