Tiilikaton huolto Turussa – Rooffix palvelu

Tiilikaton säännöllinen huolto pitää kodin turvassa

Tiilikatto on kestävä ja pitkäikäinen kattomateriaali, mutta sekin vaatii säännöllistä huoltoa säilyttääkseen ominaisuutensa ja ulkonäkönsä. Me Rooffixilla ymmärrämme, että tiilikaton kunnon ylläpitäminen on tärkeää kotisi suojan ja arvon kannalta. Säännöllinen huolto auttaa ennaltaehkäisemään kosteusvaurioita ja pidentämään katon käyttöikää.

Tiilikaton huoltotoimenpiteisiin kuuluu muun muassa tiilien tarkastus, rikkinäisten tiilien vaihto, saumojen korjaus sekä sammalentorjunta-aineen käyttö. Me huolehdimme, että kattosi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa, ja tarjoamme ilmaisen kartoituksen, jossa arvioimme katon kunnon ja tarvittavat toimenpiteet.

Katon pinnoitus – uusi suoja kuluneelle katolle

Katon pinnoitus on tehokas tapa pidentää katon elinkaarta. Kun tiilikatto alkaa osoittaa kulumisen merkkejä, mutta ei ole vielä valmis uusittavaksi, pinnoitus voi olla järkevä vaihtoehto. Pinnoitus antaa kattotiilille uuden suojaavan kerroksen, joka suojaa sitä sään aiheuttamilta rasituksilta. Katon maalaaminen on yksi yleisimmistä pinnoitusmenetelmistä, ja se on palvelu, jota me Rooffixilla tarjoamme asiakkaillemme Pirkanmaan alueella.

Pinnoitusprosessi alkaa katon perusteellisella puhdistuksella, jonka jälkeen kattoon levitetään laadukas pinnoite. Tämä ei ainoastaan paranna katon ulkonäköä, vaan myös suojaa sitä sammaleen ja levän kasvulta, pidentäen näin katon käyttöikää.

Rännien puhdistus – välttämätön osa katon huoltoa

Rännien puhdistus on tärkeä osa katon ylläpitoa, sillä tukkeutuneet rännit voivat aiheuttaa veden valumista rakenteisiin ja kosteusvaurioita. Me Rooffixilla suosittelemme rännien puhdistusta vähintään kerran vuodessa, mieluiten keväällä ja syksyllä, jolloin lehdet ja muut roskat voivat helposti tukkia rännit.

Puhdistamme rännit huolellisesti ja varmistamme, että vesi pääsee valumaan esteettä pois katolta. Tämä yksinkertainen toimenpide voi säästää sinut monilta kalliilta korjauksilta ja pidentää kattosi sekä ränniesi ikää.

Rooffixin ammattitaitoinen tiimi palveluksessasi

Kun valitset meidät, Rooffixin, kattosi huoltotöihin, saat käyttöösi ammattitaitoisen tiimin, joka tuntee kattotyöt läpikotaisin. Olemme 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, ja toimimme Pirkanmaan alueella, palvellen asiakkaita Tampereelta Ylöjärvelle. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua ja varmistaa, että kattosi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Ota yhteyttä saadaksesi ilmaisen kartoituksen kattosi kunnosta. Kerromme mielellämme lisää siitä, mitä kattosi huoltoon kuuluu ja miten voimme auttaa sinua pitämään kotisi suojassa sääolosuhteilta. Me Rooffixilla olemme täällä sinua varten – vuoden jokaisena päivänä.

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä