Tiilikaton pesu ilman voimakkaita kemikaaleja

Luonnolliset menetelmät katon puhdistukseen

Katto on kodin kruunu, ja sen puhtaanapito on tärkeää niin esteettisistä kuin rakenteellisistakin syistä. Me Rooffixilla ymmärrämme, että monet asiakkaamme arvostavat ympäristöystävällisiä puhdistusmenetelmiä. Siksi tarjoamme Pirkanmaan alueella kattopuhdistuspalveluita, jotka eivät perustu voimakkaiden kemikaalien käyttöön.

Suosimme luontoa kunnioittavia vaihtoehtoja. Tämä tarkoittaa, että käytämme puhdistuksessa aineita, jotka ovat turvallisia sekä katon materiaaleille että ympäröivälle luonnolle. Näin varmistamme, että kattosi pysyy hyvässä kunnossa ilman tarpeetonta kemikaalikuormaa.

Katon säännöllinen huolto pidentää sen ikää

Katon elinkaaren pidentäminen on yksi tärkeimmistä syistä säännölliselle huollolle. Me Rooffixilla suosittelemme katon tarkastusta ja huoltoa vähintään kerran vuodessa. Tämä auttaa tunnistamaan ja korjaamaan mahdolliset vauriot ajoissa, ennen kuin ne pääsevät laajenemaan ja aiheuttamaan suurempia ongelmia.

Kun kattoa huolletaan säännöllisesti, voidaan myös välttää tarve käyttää voimakkaita kemikaaleja. Pienet, säännölliset toimenpiteet, kuten sammalentorjunta-aineen käyttö ja rännien puhdistus keväällä ja syksyllä, pitävät katon puhtaana ja ehkäisevät lian kertymistä.

Ympäristöystävälliset puhdistusaineet ja menetelmät

Ympäristöystävällisten puhdistusaineiden valinta on tärkeää, kun halutaan välttää voimakkaiden kemikaalien käyttöä. Rooffix käyttää kattopuhdistuksessa aineita, jotka ovat tehokkaita likaa vastaan, mutta mahdollisimman hellävaraisia katon pinnalle ja ympäristölle. Tällaiset aineet eivät vahingoita katon rakenteita eivätkä aiheuta haittaa kasvistolle tai eläimistölle.

Lisäksi hyödynnämme mekaanisia menetelmiä, kuten matalapainepesua, joka irrottaa lian ja sammaleen katon pinnalta ilman, että se vaurioittaa tiiliä tai muita materiaaleja. Tämä menetelmä on erityisen tehokas, kun sitä käytetään yhdessä muiden puhdistusaineiden kanssa.

Katon pinnoitus – suojaava kerros ilman kemikaaleja

Katon pinnoitus on yksi parhaista tavoista suojata kattoa ja pidentää sen käyttöikää. Rooffix tarjoaa Pirkanmaan alueella katon pinnoituspalveluita. Pinnoitus antaa kattotiilille uuden, suojaavan kerroksen, joka auttaa torjumaan sääolosuhteiden aiheuttamaa kulumista.

Käytämme pinnoituksessa ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka eivät ainoastaan suojaa kattoa, vaan myös säilyttävät sen alkuperäisen ulkonäön, freesattuna. Peltikattojen osalta keskitymme maalauksiin, jotka antavat kattopelleille uuden elämän ja suojan.

Rännien puhdistus osana katon ylläpitoa

Rännien puhdistus on olennainen osa katon ylläpitoa, ja se tulisi suorittaa vähintään kerran vuodessa. Rooffix huolehtii rännien puhdistuksesta keväällä ja syksyllä, jolloin lehdet ja muut roskat voivat tukkia rännit ja aiheuttaa veden kertymistä katolle.

Puhdistamme rännit huolellisesti, varmistaen, että vesi pääsee valumaan esteettä pois katolta. Tämä ehkäisee kosteusvaurioiden syntymistä ja auttaa pitämään katon puhtaana ja hyvässä kunnossa. Rännien säännöllinen huolto on yksinkertainen, mutta tärkeä toimenpide, joka tukee katon pitkäikäisyyttä.

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä