Peltikatto kunnossa – Pirkanmaa

Peltikaton huolto ja ylläpito

Kestävä ja hyvin huollettu peltikatto suojaa kotiasi vuodesta toiseen. Suomessa kodit ovat herkkiä reagoimaan vaihteleviin sääolosuhteisiin, ja juuri siksi katon kunnon ylläpitäminen on tärkeää. Me Rooffixilla olemme erikoistuneet peltikattojen huoltoon ja ylläpitoon, varmistaen, että kattosi kestää niin paahtavan auringon kuin rankatkin sateet.

Peltikaton säännöllinen tarkastus ja huolto pidentävät sen käyttöikää merkittävästi. Tarkastuksessa kiinnitämme huomiota muun muassa ruostevaurioihin, kiinnitysten kuntoon ja mahdollisiin muodonmuutoksiin. Huolellinen ylläpito takaa, että kattosi pysyy tiiviinä ja turvallisena.

Katon pinnoitus – Uusi ilme ja suojaa vuosiksi

Kun peltikatto alkaa osoittaa kulumisen merkkejä, on aika harkita katon pinnoitusta. Pinnoitus antaa kuluneelle katolle uuden suojaavan kerroksen, joka pidentää sen elinkaarta. Me Rooffixilla suoritamme peltikattojen maalauksia, jotka ovat tehokas tapa suojata kattoa ja samalla parantaa talosi ulkonäköä.

Katon maalaus on suosituin pinnoitusmenetelmä, ja se on erinomainen valinta, kun katto on vielä hyvässä kunnossa mutta kaipaa uudistusta. Maalausprosessiin kuuluu puhdistus, ruostevaurioiden korjaus ja laadukkaan maalin levittäminen, joka kestää sään vaihtelut ja suojaa kattoa.

Rännien puhdistus – Välttämätön osa katon huoltoa

Rännien säännöllinen puhdistus on olennainen osa katon ylläpitoa. Rännit ohjaavat sadeveden pois katolta ja rakennuksen perustuksista, mutta jos ne tukkeutuvat lehdistä ja muusta roskasta, voivat seuraukset olla vakavia. Me Rooffixilla suosittelemme rännien puhdistusta vähintään kerran vuodessa, mieluiten keväällä ja syksyllä.

Puhdistamme rännit huolellisesti, varmistaen, että vesi virtaa esteettä ja suojaa rakennustasi. Tämä ehkäisee kosteusvaurioita ja pidentää sekä rännien että katon käyttöikää.

Sammaleentorjunta – Pidä kattosi puhtaana

Sammal ja muut kasvustot voivat vahingoittaa peltikattoa, heikentäen sen suojaavia ominaisuuksia. Sammaleen poisto ja sammaleentorjunta-aineen käyttö ovat tärkeitä toimenpiteitä, joilla pidetään katto puhtaana ja ehjänä. Me Rooffixilla huolehdimme, että kattosi on vapaa kasvustoista ja suojattu niiden uudelleenkasvulta.

Ennaltaehkäisevä sammaleentorjunta on osa kattosi säännöllistä huoltoa. Se ei ainoastaan paranna katon ulkonäköä, vaan myös estää kosteuden kertymistä ja pidentää katon käyttöikää.

Ilmainen kartoitus – Aloita katon huolto oikein

Epävarma siitä, missä kunnossa kattosi on? Tarjoamme ilmaisen kartoituksen, jossa arvioimme kattosi kunnon ja kerromme, mitä huoltotoimenpiteitä suosittelemme. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulevat paikan päälle tarkastamaan kattosi tilanteen.

Kartoituksen jälkeen saat selkeän suunnitelman siitä, miten kattosi huolto kannattaa toteuttaa. Me Rooffixilla olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa kattoosi liittyvissä huoltotöissä Pirkanmaan alueella.

 

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä