Lumenpudotus ja kattotyöt kausiluonteisesti Tampereella ja Turussa

Lumenpudotus katolta on ajankohtaista, kun lunta on kertynyt puoli metriä tai enemmän. Silloin parasta ja kustannustehokasta on jättää työt ammattilaisen huoleksi. Meiltä saat ilmaisen kartoituksen, samalla näemme onko lumikuormasta ja jäämassoista aiheutunut haittaa katollesi. Hoidamme lumenpudotukset oikeilla välineillä nopeasti, varmasti ja turvallisesti. Soita tai jätä yhteystietosi lomakkeella niin vastaamme sinulle pian. Palvelemme Tampereen ja Turun talousalueella. 

Pyydä ilmainen kartoitus
Image
Turvallisuutta katolle ja räystäiden alle

Lumenpudotus nopeasti ja turvallisesti

Lumi pakkautuu tiiviimmäksi kelien lämmetessä ja lumikuorma katoilla kasvaa merkittävästi. Märkä lumi painaa enemmän kuin pakkaslumi, siksi lumi kannattaakin pudottaa katoilta jo aikaisessa vaiheessa. Myös räystäille kerääntyneet jäämassat sekä jääpuikot muodostavat vaaratekijöitä niin ihmisille kuin talon rakenteille. Lumenpudotus kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi. Toiminta-alueemme ovat Tampere, Lempäälä, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala sekä Turku. 

Kysy lisää - me autamme
Näin pidämme kattosi kunnossa

Tiilikaton sammaleen poiston ABC

1. vaihe
Harjaus
Tiilikatto puhdistetaan kasvustosta mekaanisesti. Sammalkasvusto irroitetaan myös tiilien päistä.
2. vaihe
Pesu
Tiilikatto tehopestään. Näin katon pinta saadaan pohjustettua seuraavalle käsittelyvaiheelle.
3. vaihe
Torjunta
Levitämme koko katolle torjunta-aineen, jolla uusi kasvusto pysyy tehokkaasti ja pitkään poissa.
4. vaihe
Kylläste
Katolla voidaan käyttää myös kyllästeainetta tai maalausta. Nämä riippuvat katon käsittelytarpeesta.

Lumenpudotus katolta ja jäiden poisto räystäiltä

Pirkanmaallakin kattojen lumikuormat voivat talvikausina kasvaa suuriksi, talvimyrskyjen tuiverrus ja huomaamatta kinostunut lumi saattavat aiheuttaa katoille mahdollisia riskitekijöitä joita kannattaa ehkäistä aikaisessa vaiheessa. Jääpuikot ovat hienoja ja näyttäviä, paitsi auton päällä tai katon alla liikkuvan niskassa. Jäätyneet kattopinnat jätämme kuitenkin rauhaan, sillä kovakourainen katon käsittely saattaa pilata katon ja vaurioittaa rakenteita.

Teemme jään poistoa ja jääpuikkojen pudottamista taloyhtiöiden, kiinteistöjen ja omakotitalojen katoilta. Tehokkaat tekijämme toimivat aina ympäristön huomioiden ja suurta varovaisuutta noudattaen.

Lumenpudotus kannattaakin jättää kokonaan ammattilaisen huoleksi. Katolla liikkuminen ja lumenpudotus edellyttää osaamista ja oikeita välineitä, meiltä löytyvät molemmat, olemme ketteriä kattotyön ammattilaisia. Palvelemme Tampereella, Lempäälässä, Kangasalla ja Nokialla.

Teemme myös rännien puhdistukset ja pesut

Puhtaat ja toimivat rännit ovat oleellinen osa kiinteistön sadevesijärjestelmän toimivuutta siksi niiden kunnosta ja puhtaudesta kannattaakin pitää huolta. Rännien säännöllisellä puhdistuksella varmistat vesien kunnollisen ohjautumisen sadevesijärjestelmiin, jolloin vuotavat rännit eivät aiheuta riskitekijöitä talon rakenteille tai perustuksille.

Soita ja tilaa maksuton kartoitus, tarkistamme rännien ja kattoturvalaitteiden kunnon ja annamme kilpailukykyisen hinnan.

Tutustu rännien puhdistukseen
Pidä huoli taloyhtiön tai omakotitalon turvallisuudesta

Lumenpudotus kilpailukykyiseen hintaan!

Pyydä tarjous, annamme työlle erittäin kilpailukykyisen hinnan. Olemme tehokkaita, laadukkaita ja sopivan hintaisia. Tavallisesti nuo ovat kolme eri tarjousta, mutta meillä yksi toimiva ratkaisu. Muista myös kotitalousvähennys.
Pyydä tarjous tästä
Pidä katto kunnossa ja kiinteistö arvossaan

Millaista huoltoa kattosi tarvitsee tänään?

Tiilikaton huolto

Muistuttaako kattosi metsää? Poistamme sammalleen ja käsittelemme katon uuden kasvuston estämiseksi.
Tutustu tarkemmin

Peltikaton huolto

Perusteellinen pesu, puhdistus, ruosteiden poisto ja maalaus. Siinä keinot, joilla peltikatto pysyy kunnossa.
Tutustu tarkemmin

Lumenpudotus
rännien puhdistus

Kevennämme katon lumikuormaa ja pudotamme jään. Puhdistamme myös vesikourut ja syöksytorvet.
Tutustu tarkemmin

Turvatuotteet ja vesikourut

Tarkistamme ja asennamme vesikourut, kattosillat sekä lumiesteet, jotta katolla ja sen alla on turvallista liikkua.
Kysy lisää