Peltikaton huolto – kattotyöt Pirkanmaalla

Peltikaton huollon tärkeys

Peltikaton huolto on olennainen osa kiinteistön ylläpitoa. Säännöllinen huolto pidentää katon käyttöikää ja varmistaa sen toimivuuden. Peltikatto on kestävä ja pitkäikäinen, mutta se vaatii säännöllistä huoltoa pysyäkseen hyvässä kunnossa.

Huoltamaton katto voi johtaa monenlaisiin ongelmiin, kuten ruostumiseen ja vuotoihin. Näiden ongelmien korjaaminen voi tulla kalliiksi, joten ennaltaehkäisevä huolto on aina edullisempaa. Me Rooffixillä tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka pitävät peltikattosi kunnossa ympäri vuoden.

Peltikaton pesu ja puhdistus

Peltikaton pesu on tärkeä osa huoltoa. Pesu poistaa katolta lian, pölyn ja muut epäpuhtaudet, jotka voivat ajan myötä vahingoittaa maalipintaa. Peltikaton pesu tulisi suorittaa vähintään kerran vuodessa, mieluiten keväällä ja syksyllä.

Pesussa käytetään erityisiä pesuaineita, jotka on suunniteltu peltikatoille. On tärkeää, että pesu suoritetaan huolellisesti, jotta katto ei vahingoitu. Me Rooffixillä käytämme vain parhaita pesuaineita ja menetelmiä, jotta katto pysyy hyvässä kunnossa.

Rännien puhdistus

Rännien puhdistus on olennainen osa peltikaton huoltoa. Tukkeutuneet rännit voivat aiheuttaa veden kertymistä katolle, mikä voi johtaa vuotoihin ja ruostumiseen. Rännit tulisi puhdistaa vähintään kerran vuodessa, mieluiten keväällä ja syksyllä.

Rännien puhdistuksessa poistetaan lehdet, oksat ja muut roskat, jotka voivat tukkia veden virtauksen. Me Rooffixillä tarjoamme rännien puhdistuspalvelut, jotka varmistavat, että rännit toimivat moitteettomasti ympäri vuoden.

Peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus on tehokas tapa suojata kattoa ja pidentää sen käyttöikää. Maalaus suojaa kattoa ruostumiselta ja antaa sille uuden, raikkaan ilmeen. Peltikaton maalaus tulisi suorittaa noin 10-15 vuoden välein, riippuen katon kunnosta ja ympäristöolosuhteista.

Maalausprosessi alkaa katon perusteellisella puhdistuksella ja ruosteenpoistolla. Tämän jälkeen katto maalataan korkeapainemaaliruiskulla, mikä varmistaa tasaisen ja kestävän lopputuloksen. Me Rooffixillä käytämme vain parhaita maaleja, jotka kestävät Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

Ilmainen kartoitus

Me Rooffixillä tarjoamme ilmaisen kartoituksen, jossa arvioimme kattosi kunnon ja suosittelemme tarvittavat huoltotoimenpiteet. Kartoitus on hyvä tapa saada selville, mitä katolle kannattaa tehdä ja kuinka paljon huolto tulee maksamaan.

Ota meihin yhteyttä ja varaa ilmainen kartoitus. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua pitämään peltikattosi kunnossa ympäri vuoden.

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä

Aiheeseen liittyvät artikkelit