Tiilikaton huolto ja pesu Rooffixkatot

Tiilikaton huollon tärkeys

Tiilikatto on tunnettu pitkäikäisyydestään ja kestävyydestään. Jotta tiilikatto säilyisi arvokkaana ja kauniina vuodesta toiseen, on sen säännöllinen huolto välttämätöntä. Me Rooffixilla tiedämme, että tiilikaton asianmukainen ylläpito on keskeistä sen eliniän pidentämiseksi. Säännöllinen huolto auttaa ehkäisemään kosteuden aiheuttamia vaurioita ja pitää katon puhtaana sammaleista sekä muista epäpuhtauksista, jotka voivat ajan mittaan heikentää tiilikaton kuntoa.

Me Rooffixilla olemme kattotöiden asiantuntijoita ja palvelumme ovat saatavilla Pirkanmaan alueella. Huolellinen ylläpito ja ammattitaitoinen puhdistus auttavat pidentämään katon elinkaarta ja takaavat, että katto suojaa rakennusta kaikissa sääolosuhteissa. Tarjoamme maksutonta kartoitusta, jossa tarkastamme kattosi kunnon ja annamme suositukset tarvittavista huoltotoimenpiteistä.

Tiilikaton puhdistuksen huomioon otettavat asiat

Tiilikaton puhdistus on olennainen osa katon ylläpitoa, ja sen tulee tapahtua oikeaoppisesti, jotta katto ei vahingoitu. Me Rooffixilla suosittelemme välttämään tiilikaton puhdistusta pelkästään painepesurilla, koska se voi vahingoittaa tiilien pintaa ja saumojen tiivistystä. On tärkeää käyttää puhdistusaineita ja menetelmiä, jotka ovat tiilikatoille sopivia ja jotka eivät rasita kattoa liikaa.

Asiantuntijamme puhdistavat tiilikaton tehokkaasti ja turvallisesti. Puhdistuksen jälkeen on suositeltavaa käsitellä katto sammalentorjunta-aineella, joka estää sammaleen ja levän kasvua sekä edistää katon käyttöiän pidentämistä. Valitsemme aina katon materiaaliin sopivat puhdistus- ja suojatuotteet, jotta kattosi pysyy moitteettomassa kunnossa vuodesta toiseen.

Pinnoitus – tiilikaton suojauksen viimeistelyvaihe

Jos tiilikaton puhdistus ei ole riittävä toimenpide, kannattaa harkita katon pinnoitusta. Pinnoitus antaa tiilikatolle lisäsuojaa kosteutta, likaa ja kasvillisuutta vastaan. Me Rooffixilla suosittelemme pinnoitusta osana katon ylläpitoa, koska se auttaa säilyttämään katon värin ja ehkäisemään sammaleen muodostumista. Pinnoitus on erityisen tärkeää alueilla, joissa katto altistuu voimakkaalle sateelle tai lumikuormille. Ympäröivä puusto voi myös lisätä likaantumista ja kasvillisuuden syntymistä.

Pinnoitusprosessissamme käytämme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on suunniteltu kestämään Pohjolan vaihtelevia sääolosuhteita. Pinnoitus ei ainoastaan paranna katon ulkonäköä, vaan myös vähentää huollon tarvetta ja pidentää katon käyttöikää. Kokeneet asentajamme varmistavat, että pinnoitus tehdään huolellisesti ja että katon kunto säilyy.

Rooffixin asiantuntijat apunasi

Kun on aika huoltaa tai puhdistaa tiilikatto, on viisasta kääntyä ammattilaisten puoleen. Me Rooffixilla olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa kattotöissä. Olemme kotimainen yritys, jolla on vuosien kokemus tiilikattojen ylläpidosta ja puhdistuksesta. Palvelemme asiakkaitamme Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Nokian ja Ylöjärven alueilla ympäri vuoden.

Ota yhteyttä ja pyydä maksutonta kartoitusta. Tulemme paikalle arvioimaan kattosi kunnon ja kerromme, miten voimme olla avuksi. Me Rooffixilla pidämme huolen, että kattosi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa, jotta voit luottaa siihen, että kattosi suojaa kotiasi kaikissa sääolosuhteissa.

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä