Tiilikaton huolto Pirkanmaalla – Kiinteistön arvo säilyy

Tiilikaton säännöllinen huolto pitää kiinteistön arvon korkealla

Tiilikatto on kestävä ja pitkäikäinen kattomateriaali, mutta kuten kaikki rakennusosat, sekin vaatii säännöllistä huoltoa pysyäkseen hyvässä kunnossa. Pirkanmaalla sijaitsevien kiinteistöjen omistajat voivat luottaa meihin, Rooffixiin, kun on aika varmistaa, että tiilikatto suojaa kotia vuodesta toiseen. Säännöllinen huolto ei ainoastaan pidentä katon ikää, vaan myös säilyttää kiinteistön arvon, mikä on tärkeää niin omistajalle kuin mahdolliselle tulevalle ostajallekin.

Katon kunnon tarkastus ja huolto kannattaa teettää ammattilaisella, joka tuntee alueen sääolosuhteet ja osaa arvioida, mitä toimenpiteitä katto kaipaa. Me Rooffixissa tarjoamme ilmaisen kartoituksen, jonka perusteella laadimme yksilöllisen huoltosuunnitelman. Tämä voi sisältää esimerkiksi sammalentorjunta-aineen käytön, joka estää sammaleen kasvun kattotiilien pinnalla ilman haitallisia levänestoaineita.

Katon pinnoitus – uusi suoja kuluneelle tiilikatolle

Kun tiilikatto alkaa näyttää käytön jälkiä, mutta on vielä kaukana elinkaarensa päästä, katon pinnoitus on tehokas tapa antaa sille uusi elämä. Me Rooffixissa suoritamme katon maalaamisen, joka on yleisin ja tehokkain tapa pinnoittaa katto. Maalaus antaa kattotiilille uuden suojaavan kerroksen, joka torjuu kosteutta ja likaa, pidentäen näin katon käyttöikää ja parantaen sen ulkonäköä.

Pinnoitusmenetelmät ja -materiaalit valitaan aina katon kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Peltikatoille suoritamme maalauksia, jotka suojaavat ja uudistavat katon pinnan. Kattopinnoitus on sijoitus kiinteistön arvon säilyttämiseen, ja me Rooffixissa huolehdimme, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Rännien puhdistus – välttämätön osa katon huoltoa

Rännien säännöllinen puhdistus on olennainen osa katon ylläpitoa. Rännit ohjaavat sadeveden pois katolta ja rakennuksen perustuksista, mikä estää kosteusvaurioita. Pirkanmaalla lehtien ja roskien kertyminen ränneihin on yleistä, ja siksi suosittelemme rännien puhdistusta vähintään kerran vuodessa, mieluiten keväällä ja syksyllä. Me Rooffixissa tarjoamme ammattitaitoista rännien puhdistuspalvelua, joka varmistaa, että vesi virtaa esteettömästi ja katto pysyy toimivana.

Puhdistamme rännit huolellisesti ja tarkistamme samalla niiden kunnon. Mikäli havaitsemme ränneissä vaurioita tai kulumia, voimme tarjota korjauspalveluita, jotka pidentävät rännien käyttöikää ja varmistavat, että ne toimivat tehokkaasti kaikissa sääolosuhteissa.

Rooffix – luotettava kumppani kattotöissä

Rooffix on 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, joka palvelee Pirkanmaan alueen asukkaita Tampereelta Kangasalaan ja Lempäälästä Nokiaan asti. Olemme erikoistuneet tiilikattojen ja peltikattojen huoltoihin, ja meidän kokeneet ammattilaisemme takaavat, että saat laadukasta palvelua ympäri vuoden. Emme tee kattoremontteja, mutta huolehdimme, että nykyinen kattosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Kun katto kaipaa huoltoa, ota yhteyttä meihin. Tarjoamme ilmaisen kartoituksen ja kerromme, mitä toimenpiteitä kattosi tarvitsee. Me Rooffixissa olemme sitoutuneet pitämään kattosi kunnossa, jotta kiinteistösi arvo säilyy vuodesta toiseen.

fb-share-icon
Pyydä tarjous tästä